veit > culinair

 #1  
23.06.2004, 18:53
Bart
Hallo,

Regelmatig bak ik een cake in de combi-magnetron en die lukt prima. Nu vraag
ik mij af of ik ook ander gebak in de combi kan bakken bijv linzevlaai ed.
Zo ja op welk vermogen moet ik dan de magnetron zetten, hoe hoog moet de
temp. zijn en hoe lang moet het dan bakken?

Bij voorbaat dank
Bart
 #2  
23.06.2004, 18:59
Anne-Martine
> Regelmatig bak ik een cake in de combi-magnetron en die lukt prima. Nu vraag
> ik mij af of ik ook ander gebak in de combi kan bakken bijv linzevlaai ed.
> Zo ja op welk vermogen moet ik dan de magnetron zetten, hoe hoog moet de
> temp. zijn en hoe lang moet het dan bakken?


Een combi-magnetron kun je toch ook vaak alleen als hetelucht / gewone
elektrische oven gebruiken, zonder magnetronstraling erbij? Hopelijk kan
dat bij jou, dan is je probleem opgelost, want je kunt de normale
baktijden en temperaturen aanhouden. Bovendien krijgt de vlaai gewoon de
tijd op zijn gemak gaar te worden, lijkt me ook lekkerder (of is dat
psychisch)?

groeten,
Anne-Martine (die niet zal discussiėren over de door sommigen
veronderstelde schadelijkheid van magnetronstraling, want dat is een
ander onderwerp).
Soortgelijke onderwerpen