veit > culinair

 #1  
06.06.2005, 20:31
nicolās
beste mensen,

Hoe maak je kroepoek???

Ik bedoel niet de bereiding van die droge plakken...dat weet ik wel...Maar
hoe maak je die plakken???

iemand een id? lijkt me helemaal te gek om het ook te kunnen maken met
groenten als basis in plaats van garnalen...

alvast bedankt...
 #2  
06.06.2005, 21:18
Diva
On Mon, 6 Jun 2005 19:31:38 +0200, "nicolās" <nicenlau>
wrote:

>beste mensen,
>Hoe maak je kroepoek???
>Ik bedoel niet de bereiding van die droge plakken...dat weet ik wel...Maar
>hoe maak je die plakken???
>iemand een id? lijkt me helemaal te gek om het ook te kunnen maken met
>groenten als basis in plaats van garnalen...
>>alvast bedankt...


Van kroepoek bestaan vele soorten,
kroepoek oedang (van meel en garnalen),
kroepoek melindjo (van de melindjonoten),
kroepoek palembang (van vis en meel)
kroepoek emping (van notenmeel).
 #3  
06.06.2005, 21:33
Tonny
"Diva" <divake> wrote in message
news:nkc4
> On Mon, 6 Jun 2005 19:31:38 +0200, "nicolās" <nicenlau>
> wrote:
> kroepoek oedang (van meel en garnalen),
> kroepoek melindjo (van de melindjonoten),
> kroepoek palembang (van vis en meel)
> kroepoek emping (van notenmeel).


Zo staat het op de site van de Hollandse pot maar volgens mij is kroepoek
melindjo hetzelfde als emping.
De vraag is al eens eerder langsgekomen dus zoek even in Google Groups, ik
herinner me uit die discussie dat het fermenteren van de garnalen nogal wat
geuroverlast veroorzaakt.
Groet,
Tonny.
Soortgelijke onderwerpen