Dark Light

Een smartwatch is een enorm handig accessoire! Echter is het apparaatje niet alleen praktisch om te dragen, maar net zo goed een mooie toevoeging om je pols. Zeker als je er een leuk bandje bij uitkiest. Vind je het standaard bandje bij je smartwatch maar wat saai en ben je op zoek naar iets anders? Dít zijn onze tips.

Smartwatch bandjes in een leuke kleur

De kleur van het bandje dat gebruikelijk bij een smartwatch zit, is vaak vrij eenvoudig. Zwart bijvoorbeeld: hoewel er niets mis mee is, kan het zo zijn dat je het een beetje saai vindt. Kies in dat geval liever voor een gekleurd bandje! Smartwatch bandjes zijn er in alle kleuren te vinden. Ga voor je lievelingskleur, om maar iets te noemen. Dat maakt namelijk dat je zeker niet uitgekeken raakt op het bandje. Om het nog leuker te maken, kies je voor bandjes in verschillende kleuren. Afwisselen maar! Op die manier kun je je bandje ook goed matchen met de kleding die je draagt. Dan heb je er pas écht goed over nagedacht.

Passende materiaalsoort

Ook wat betreft de materiaalsoort van het bandje heb je verschillende keuzes te maken. Een siliconen bandje is een populaire optie. Dit is ook een handig bandje om mee te sporten! Het siliconen materiaal is hier uitermate geschikt voor – perfect bijvoorbeeld voor een Fitbit Charge 3 bandje. Daarnaast is een siliconen bandje heel stevig: het bandje gaat lang mee. Er is echter nog meer om uit te kiezen! Een nylon bandje is tevens een optie, voor een zachte feel. Of wat denk je van een bandje van leer of roestvrij staal? Zo creëer je direct een luxere uitstraling. Het maakt je smartwatch ook geschikt om tijdens je werkdagen te dragen, of bij een chic dinertje. Jij hoeft je smartwatch nooit meer af te doen! Dat is ook nog eens ideaal als je een regulier horloge mist. Met een luxe bandje kom je toch heel dicht in de buurt van de stijl van een traditioneel horloge.

Glad bandje of reliëf

Wat betreft de afwerking van de bovenste laag van het bandje, heb jij het ook voor het zeggen. De standaard optie is een glad bandje: zonder verdere poespas. Om het bandje echter wat meer op te laten vallen, ga je voor een design met reliëf. Bij siliconen bandjes is dit bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar net zo goed bij bandjes van roestvrij staal.

Sluiting van het bandje

Tot slot: let op de sluiting van het bandje. Een gespsluiting is de stevigste optie, aangezien het bandje zo goed vast blijft zitten. Dit is dan ook de reden dat je bij sportbandjes meestal een gespsluiting ziet. Wat subtieler en eleganter is echter een vlindersluiting, die je bij leren bandjes of bandjes van roestvrij staal ziet. Het is een verborgen sluiting, voor een naadloze look. Let hier dus op je wensen: kies je voor stijl of een praktische uitvoering?

Related Posts