Dark Light

Drie voordelen van duo bureaus 

Heb jij een ruime kantoorruimte? En wil je hier optimaal gebruik van maken? Kies dan voor een van de bureaus van Kato Kantoorinrichting. In dit geval is een duo bureau de ideale oplossing voor jou. Een duo bureau zijn twee bureaus met maar één onderstel. Deze duo bureaus brengen een aantal voordelen met zich mee. Hieronder worden drie voordelen van een duo bureau toegelicht. 

Eén team, één taak

Door middel van het duo bureau wordt het teamverband bevorderd. Het duo bureau zorgt voor een mogelijkheid om in een gezamenlijke opstelling te werken. De beide bureaus zijn individueel in hoogte verstelbaar, zodat het aan ieder zijn wensen kan voldoen. Er bestaat ook een afwisseling tussen zittend en staand werken. Dit bevordert de bloedsomloop, daardoor voel je je fitter en wordt de concentratie sterker. De opgeleverde prestatie kunnen hierdoor worden verbeterd.

Werk de kabels weg 

De uitdaging die voor velen van ons lastig blijft, het opgeruimd houden van je werkplek. Een duo bureau maakt dit voor jou en jouw collega net ietsje eenvoudiger. Het onderstel kan worden voorzien van een zogeheten kabelgoot. Dit wordt tussen de twee bureaus geplaatst, zodat beide werkplekken gebruik kunnen maken van de kabelgoot. In deze kabelgoot kunnen onder andere stekkerdozen en andere lange snoeren worden verwerkt. 

Maak gebruik van scheidingswanden 

Een scheidingswand kan gemakkelijk tussen de bureaus in geplaatst worden. Het wordt op een zwevende wijze gemonteerd, zodat beide bureaus afzonderlijk van elkaar versteld kunnen worden in hoogte. Het scherm zorgt niet alleen voor privacy, maar kan ook een akoestische functie hebben. Het geluid wordt gedempt, zodat de collega’s elkaar minder storen op de werkvloer. 

Meer informatie 

Ben jij inmiddels helemaal fan van het duo bureau? Of wil je toch liever een ander soort bureau? Neem een kijkje bij alle bureaus van Kato Kantoorinrichting. Vraag verblijvend een offerte aan en wellicht staan wij binnenkort bij jou op de stoep om de kantoorinrichting gratis te monteren.  

Related Posts