Dark Light

Ben je al bekend met een slimme deurbel? Steeds meer mensen maken er gebruik van. Je hebt ze in verschillende modellen, waardoor er altijd een bij zit die bij jouw huishouden gaat passen. Zo heb je bijvoorbeeld een bel waarbij je op een scherm aan de muur ziet wie er voor jouw deur staat, maar ook modellen die deze beelden naar jouw telefoon sturen. Je hoeft niet meer naar de deur te lopen om te zien wie er bij jou aangebeld heeft. Een slimme deurbel heeft daarom verschillende voor- en nadelen waar je naar kunt gaan kijken.

Niet meer naar de deur

Een slimme deurbel is een handig hulpmiddel waardoor je niets meer mist. Je weet precies wanneer iemand aan de deur staat en bovendien wie het is. Zo kun je aan de hand van de beelden zelf bepalen of je de deur opendoet. Pakketten ga je niet meer missen, die visite die je eigenlijk niet wilt hebben op dit tijdstip wel. Je hoeft er niet eens meer voor naar de deur te lopen of door het raam te kijken. Mensen hoeven dus ook niet te weten dat je eigenlijk wel thuis bent, maar niet open wilt doen.

De gevoeligheid en de maandelijkse kosten

Met verschillende modellen van de slimme deurbel moet je wel een abonnement afsluiten. Hiervoor betaal je een bepaald bedrag per maand. Het is afhankelijk van de fabrikant hoeveel dit gaat zijn. Je hebt de beelden dan voor langere tijd tot je beschikking, maar je bent dus wel weer extra geld kwijt. Ook moet je goed bekijken of hackers geen toegang kunnen krijgen tot het netwerk. Slimme apparaten zijn namelijk heel gevoelig. Dit zijn wel punten om over na te denken voordat je tot een aankoop van een nieuwe deurbel overgaat.

Related Posts