Dark Light

Een schoon huis willen we allemaal. Echter is dat vaak onmogelijk. Een druk leven, kinderen, huisdieren. Alles draagt eraan bij dat zodra we iets schoonmaken, het direct weer vuil is. Toch zijn er enkele handige manieren om jouw huis er toch schoon uit te laten zien. Ook hoef je helemaal niet alles tegelijkertijd te doen. Want waarom zou je een hele dag bezig zijn, om het de rest van de week weer vies te hebben? Verspreid schoonmaken zorgt ervoor dat jouw huis er altijd schoon uitziet. Pak dus elke dag een deel van het huis mee en jouw huis is direct een stuk schoner.

De juiste schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen gebruiken

Een schoon huis krijg je ook door de juiste schoonmaakmiddelen te gebruiken. Allesreiniger is heel handig, maar maakt sommige oppervlakten niet mooi schoon. Denk bijvoorbeeld aan jouw vloer. Laminaat kan vies blijven of lijkt voortdurend vies als je niet de juiste middelen hebt. Ook bij natuursteen ga je dit meemaken. Investeer daarom in verschillende soorten schoonmaakmiddelen en je komt een stuk verder. Daarnaast kun je gaan kijken naar verschillende soorten doekjes. Ook hulpmiddelen zorgen er immers voor dat jij geholpen wordt bij de schoonmaak.

Een schema

Maak eventueel ook een schema. Je kunt per dag opschrijven wat er schoongemaakt moet worden. Je hoeft echt niet iedere dag de koelkast van binnen en buiten schoon te maken bijvoorbeeld. Je kunt ook iedere dag een deel van het huis doen. Hierdoor ben je niet lang bezig en heb je toch een schoon huis. Opruimen iedere dag doet ook wonderen. Het oogt direct anders. En wat betreft de wc: haal er gewoon iedere dag een doekje over en maak hem twee keer per week uitgebreid schoon. Zo heb je altijd een goede hygiëne en ben je wederom niet lang bezig.

Related Posts