Dark Light

Vaak worden de nieuwste interieurtrends op de voet gevolgd. Toch snappen we dat je niet ieder jaar jouw interieur wil veranderen. Dit kost namelijk een hoop moeite én geld. In dat geval kun je beter kiezen voor een tijdloos interieur dat jarenlang meegaat. Hoe je dat aanpakt? We helpen je hieronder graag op weg.

Tip 1: Een neutraal kleurenpalet

De eerste stap begint bij het verven van de muren. Als je voor een neutrale kleur kiest, zit je altijd goed als het gaat om tijdloos. Je hoeft natuurlijk niet alle muren wit te verven, maar beige, grijs en taupe zijn vaak veilige kleuren. Deze kleuren zijn en blijven namelijk hip door de jaren heen. Vandaag de dag is bijvoorbeeld olijfgroen of okergeel helemaal hip, maar voor je het weet ben je erop uitgekeken. 

Tip 2: Een persoonlijke touch

Wanneer men denkt aan een tijdloos interieur, wordt er vaak een beeld geschetst van een strakke inrichting waarbij alles wit is. Toch kun je dit helemaal zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke touch aan het interieur toevoegen door een kunstwerk op te hangen. Bij de Kunstuitleen Zwolle kun je kunst kopen én huren. Vooral dat laatste is een fijne optie: wanneer je toch bent uitgekeken op het kunstwerk, kun je het zo weer inruilen voor een ander.

Tip 3: Goedkoop is duurkoop

Als je voor een lange tijd wil genieten van jouw meubels, is het belangrijk dat je wel kiest voor kwaliteit. Het gezegde ‘goedkoop is duurkoop’ klopt namelijk wel in het interieur. Het is daarom belangrijk om te investeren in meubels van hoge kwaliteit. Hoe langer het meegaat, hoe langer je er natuurlijk op zal besparen.

Tip 4: Klassiekers

De ware klassiekers blijven tijdloos. Ze vervelen namelijk nooit. Bovendien zijn de meeste klassieke meubels echte pronkstukken, maar deze kosten waarschijnlijk wel een hoop geld. Toch is dit de investering waard, want er bestaat een grote kans dat dit klassieke meubelstuk over een paar jaar niet veel in waarde is gedaald. 

Tip 5: Accessoires

Wil je toch nog een beetje meegaan in de trends? Dan kun je kiezen voor accessoires die op dat moment hip zijn. Accessoires zijn namelijk vrij makkelijk te vervangen. Hetzelfde geldt voor een kunstwerk: wil je ieder jaar genieten van een ander kunstwerk aan de muur? Dan kun je kunst lenen bij de Kunstuitleen Amersfoort. Meestal heb je voor een paar tientjes per maand al een kunstwerk aan de muur hangen. Bovendien is kunst de echte finishing touch voor jouw tijdloze interieur. Dat is nog eens een fijne win-winsituatie..

Related Posts

Ontwerp jouw eigen hoesje

Inhoud Ontwerp jouw eigen hoesjeHoe werkt het?Aan de slag met het ontwerpOrigineel cadeauMeer informatie Ontwerp jouw eigen hoesje…