Dark Light

Ontwerp jouw eigen hoesje

Ben jij uitgekeken op de standaard hoesjes en wil graag uniek zijn? Maak dan je eigen hoesje bij hoesjemaken.nl. De hoesjes zijn beschikbaar voor allerlei merken en modellen telefoons. Kies voor een leuke foto op je hoesje en customize het hoesje naar jouw eigen smaak. Zo ga je niemand treffen met hetzelfde hoesjes. Op deze manier weet je altijd welke telefoon bij jou hoort.

Hoe werkt het?

Het maken van je eigen hoesje is vrij simpel. Volg de drie eenvoudige stappen en binnenkort ligt het hoesje bij jou in de brievenbus. De eerste stap is een keuze maken. Het is belangrijk dat je weet welke type telefoon je hebt, alleen het merk is niet voldoende. De meeste merken hebben namelijk een breed scala aan modellen, dus kies wel het juiste model. Vervolgens kan je aangeven welk hoesje je wilt. Er zijn vier hoesjes beschikbaar om een foto op te bedrukken: softcase, hardcase, toughcase en portemonnee hoesje. Vervolgens ontwerp jij je eigen hoesje. Als laatst voltooi je je bestelling en ligt snel bij jou op de deurmat.

Aan de slag met het ontwerp

Het ontwerp is een belangrijk onderdeel van jouw hoesje. Het model van je telefoon staat vast. De keuze tussen de hoesjes is gemaakt, dus nu is het tijd om echt aan de slag te gaan. Een foto hoesje maken is vrij eenvoudig. Het is belangrijk om hierbij de juiste foto met een hoge kwaliteit te kiezen. Hierbij is het aan te raden om direct gemaakte foto’s te uploaden. Heb jij dierbaren op je foto staan? Zorg er dan voor dat ze centraal staan op de foto, zodat ze er mooi opstaan. Als je je hoesje rondom gaat bedrukken, dan is het belangrijk dat je alles binnen de rode lijntjes plaatst.

Origineel cadeau

Tegenwoordig worden er veel momenten vastgelegd op foto’s. Op vakantie, tijdens een dagje weg, op school, overal worden foto’s gemaakt. Er worden zoveel momenten vastgelegd, waardoor je het overzicht verliest. Bij ons zorg je ervoor dat de momenten niet verloren gaan, druk de foto af op een hoesje en maak een persoonlijk cadeau. Kies de leukste foto met je vriend, familie of collega en geeft het cadeau. Op deze manier ben jij altijd dichtbij!

Meer informatie

Bij Hoesjemaken.nl worden de bestellingen veilig geplaatst en afgerekend. Deze betaalmogelijkheden zijn beschikbaar bij ons: iDeal, PayPal, Mastercard, Visa, American Express en Klarna. De doorverwijzingen zijn gecodeerd met een SSL-codering. Op deze manier zorgen wij voor een veilige online winkel. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staat de klantenservice jou graag te woord. 

Related Posts